Местоположение и предимства на района:

Квартал Малинова долина, разположен в южната част на София и се развива като един от предпочитаните новоизграждащи се райони, с хубави сгради и комплекси. Комуникативното местоположение създава възможност за бърз и лесен достъп до централната част на София, както и към Околовръстен път. Обликът, който придобива района го прави още по привлекателен. Развива се като микрорайон с отлична инфраструктура и множество озеленени площи.

Описание:

Предлагаме нова жилищна сграда част от комплекс в кв. Малинова долина.

Сградата разполага с висока степен на топлоизолация на всички стени, тавани и покривни тераси. Хидроизолация на подземно ниво и покриви. Осигурено е отопление с разпределителни кутии и разводки за монтаж на отоплителни тела и климатици. Има възможност за изграждане на соларни инсталации, с цел минимизиране на експлоатационните разходи на сградата.

Апартаментите се предлагат за продажба по гъвкави схеми на плащане.

Сградата е в начален етап на строителство и се очаква Удостоверение за въвеждане в експлоатация до юни 2025 г.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5687

Локация: град София, Малинова долина
България

Тип сграда: 2-стаен; 3-стаен; Жилищна сграда;
Пусков срок: 01.06.2025 г.