Местоположение и предимства на района:

Многофамилна жилищна сграда  която се намира в един от най-бързо развиващите се и комуникативни райони на София – кв. Кръстова вада. Локацията дава възможност за лесен достъп до някои от основните пътни артерии – Околовръстен път и бул. Черни връх, а центърът на града е само на няколко минути с кола.

Едно от многото предимства на местоположението е близостта до Южен парк и метростанция Витоша. Търговски център Парадайс е само на 400 метра, а на пешеходно разстояние има още магазин Била, многопрофилна болница Вита, фитнес, бензиностанция и множество заведения за хранене.

Районът на кв. Кръстова вада се развива с модерни и красиви нови сгради, като общината работи по проекти за подобряване инфраструктурата и цялостния облик на квартала.

Описание:

Модерна и елегантна, многофамилна жилищна сграда с 6 надземни етажа, където са обособени 39 апартамента – двустайни, тристайни и четиристайни, 3 офисни помещения, както и две нива подземен паркинг с паркоместа и гаражи за общо 68 броя автомобили. Архитектурата е съобразена с динамиката на квартала, като тя е едно естествено продължение на двата вече завършени жилищни комплекса „Амая 1“ и „Амая 2“.

В проекта е предвидено богато озеленено дворно пространство, което да осигури естествен филтър и красива заобикаляща среда на живущите в сградата.

Проектът е реализиран от архитектурно студио GPA с дизайн в духа на модерните тенденции в жилищното строителство. В изграждането на сградата ще бъдат използвани най-високо качество материали, дограма и декоративни архитектурни елементи. Доброто разпределение на пространствата и светлите и просторни помещения предлагат приятна и удобна среда, в която да посрещате всеки ден с усмивка!

Предимства:
  • Асансьор
  • Две нива подземен паркинг и рампи за велосипеди
  • Възможност за отопление с алуминиеви глидерни радиатори и газов котел и климатизация със сплит и мултисплит климатизатори с вътрешни тела
  • Висококачествена PVC дограма с троен стъклопакет и алуминиева капачка


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5184

Локация: град София, Кръстова вада
България

Тип сграда: 2-стаен; 3-стаен;
Пусков срок: 31.12.2023 г.