Описание:

Бутикова жилищна сграда  разположена в полите на Витоша и същевременно съвсем близо до градската среда.
Ако търсите спокойствие и комфорт, ако сте любители на панорамните гледки, то на това място може да откриете вашият бъдещ дом. Сградата се намира на 3 минути от околовръстен път, в непосредствена близост до частна детска градина (KiTa) и училище (BRITANICA). Апартаментите се състоят от коридор, просторен хол, уютни спални, прекрасни балкони, на които можете да приемете своите гости, които да се насладят на планинския климат и прекрасното слънце.
За осъществяване на проекта, ще бъдат използвани материали без компромис на качеството. Фасадата ще бъде изградена от тухли wienerberger, покрити с 12-15см топлоизполация, панели фиброцимент и HPL. Дограмата ще бъде от френски тип на ’Rehau’ с четири сезонен стъклопакет, за максимално допускане на естествена светлина в жилищата. Общите части ще бъдат изградени с настилка от гранит. Апартаментите ще се издават на финна шпакловка и замазка, с блиндирани входни врати и при желание от бъдещите собственици - с възможност за довършване до ключ. Отоплението в сградата ще бъде на газ и ще разполага с локална пречиствателна станция.


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 4264

Локация: град София, Драгалевци
България

Тип сграда: Жилищна сграда;
Брой имоти в сградата: 14
Брой свободни за продажба: 6