Местоположение и предимства на района:

Комплексът е разположен едновременно близо до природата, в полите на Витоша, но и на пешеходно разстояние до важни търговски точки – Ринг Мол и ИКЕА. Достъпът се извършва лесно по Oколовръстния път, а плановете за разширяване на Софийското метро предвиждат скоро съвсем в близост да има метростанция.

Описание:

Комплексът е с изцяло жилищна функция. Сградите са свободно разположени, ситуирани са изток-запад, не нарушават движението на въздуха и чистотата му. В комплекса са проектирани луксозни и редови къщи, апартаменти с една, две и три спални. 

Архитектурата на сградите следва главната концепция –  свободна, открита към природата и панорамата. Различни по функция, но обединени като геометрия и фасадна графика. В същото време „ритъмът“ на елементите поражда спокойствие и синхрон. Комбинацията на естествените материали – камък, дърво и стъкло „приближава“ архитектурата към природата.

Сградите са свободно пръснати по терена, но ориентирани по хода на слънцето – изток-запад, между тях има разстояния, за да се запази движението на въздуха и чистотата му. С тази цел автомобилите са изведени само по периферията на комплекса. Покритата река е използвана за създаването на ново езеро, за да остане привлекателна и просторна зоната за разходки и почивка. Озеленяването е едновременно в помощ на чистотата на въздуха и дом на птичките.

За отопление и охлаждане ще се използват чисти енергоносители и системи: природен газ, климатична техника от най-ново поколение. Прилагат се енергоефективни решения – висок клас топло и хидроизолации, системи за събиране на дъждовни и дренажни води и ползването им за поливни и битови нужди. С изложението си сградите осигуряват максимално оползотворяване на слънчевата енергия. Луксозни общи части с шумопоглъщащи тавани и „тихи“ настилки.

В комплекса е създадена Алея на здравето с дължина 2 500 м за ходене, крос и фитнес на открито. Обозначеният маршрут гарантира безопасност и спокойствие. Далеч от сградите има игрище за минифутбол и волейбол за най-малките.

Предимства:

Един от важните фактори за спокойствието и уюта на всяко семейство е сигурността. В комплекса, човек се чувства защитен, защото е предвидено всичко необходимо за целта: контрол на достъпа в комплекса, охраната е на разположение денонощно седем дни в седмицата, навсякъде са инсталирани и видеокамери.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5283

Локация: град София, Симеоново
България

Тип сграда: 2-стаен; 3-стаен;