Местоположение и предимства на района:

Локацията на комплекса ще осигури удобство и възможност за бърза връзка с града по Околовръстен път до главните южни булеварди и изходящи пътни артерии на столицата. Наблизо са разположени търговски и бизнес центрове, спирка на градския транспорт, бъдеща спирка на метрото, а лифта до парк "Витоша" е на по-малко от 15 минути пешеходно разстояние.

Описание:

Комплексът е луксозно изпълнен, съчетаващ съвременните изисквания за естетика в модерната архитектура и спокойствие, осигурени от технологии с повече зеленина и свободни пространства. В проекта се предвижда изграждането на улица с добре развита инженерна инфраструктура. Повече от 70% от терена ще е озеленен, като ще бъдат създадени условия за самостоятелно парково междублоково пространство. Жилищата са проектирани функционално с повече естествена светлина и простор. Високото ниво на енергийна ефективност е приоритет в изграждането на комплекса.

За удобство на бъдещите собственици, ще бъде възможно апартаментите да бъдат завършени с полагане на декоративни мазилки и настилки във всички помещения.

Очакван срок на завършване на комплекса - ноември 2024 г.


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5182

Локация: град София, Малинова долина
България

Тип сграда: 2-стаен; 3-стаен;
Пусков срок: 01.10.2024 г.