Местоположение и предимства на района:

Жилищен комплекс „Света Анна” с апартаменти, офиси, гаражи и паркоместа в кв. Бояна, София.

Описание:

Комплексът „Света Анна” е разположен по протежението на бул.”България” и се състои от две сгради, които имат пет входа. Всяка от сградите е на четири етажа - партерен, в който се помещават офиси и три жилищни етажа. Двете сгради имат общо подземно ниво, в което са разположени гаражи и паркоместа.

Покривът над подземното ниво образува общо за двете сгради площадно пространство, а теренът южно от него е оформен с терасовидно озеленяване.

Сградите са напълно съобразени с терена като е запазена съществуващата висока дървесна растителност. Откриват се две гледки от жилищния комплекс - от северозапад към гр. София и от югоизток - национален парк „Витоша”. 

Предимства:


  • Асансьор: „ЛИФТ ГРУП“ , електрически, безредуктурни
  • Стълбища: каменна настилка
  • Паркинг: бетонови блокчета
  • Вентилируема фасада от фиброциментови плоскости CEMBRIT
  • Тухли „Винербергер“
  • Фасадно остъкляване, врати и прозорци – „Ексалко“
  • Входни врати „Солид 55“
Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5141

Локация: град София, Бояна
България

Тип сграда: Жилищна сграда;
Брой имоти в сградата: 42