Местоположение и предимства на района:

Брейн Тръст с удоволствие представя нов жилищен комплекс разположен в източния квартал на Перник. Освен лесния достъп до двата изхода към София, в района на комплекса има и всички необходими за едно домакинство обекти – училище, детска градина, универсален хранителен магазин и поликлиника. В непосредствена близост се намира и най-добрия ресторант с огромна лятна градина в града, пицария-бар „Deep Dish”

Описание:

Всичките жилища ще разполагат с ръчно изработени входни врати, PVC врати и прозорци от 7 камерен профил ‘’Trocal’’ 88мм, цвят Орех едностранно и трислоен стъклопакет с ширина 52мм и газ аргон. Жилищата ще се издават на техните собственици с измазани и шпакловани стени, а под циментовите замазки ще има топло и шумо изолация, която ще допринася за комфорта на обитаването им.

Широки и луксозни общи части с приятна фонова музика, комфортни зони за релакс на всеки етаж с бутикови мебели и допълнителните предверия за обезшумяване. Иконом, асансьор ’’Orona’’, скрито осветление, вградени огледала, подсветки, стълбище с дизайнерски интериор и цветни, раздвижени вентилируеми фасади ще създават усещане за пет звезден хотел.

Общите зелени площи на комплекса ще бъдат богато аранжирани с цветни лехи, дървета, декоративни храсти и дизайнерски пейки за почивка, а апартаментите на първите етажи ще имат и самостоятелни дворчета. Насред този оазис ще има и басейн, който ще служи и за социализирането на живущите в комплекса, а охрана по периферията и камери за видеонаблюдение ще гарантират спокойствието на собствениците.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 4444

Локация: град Перник, Изток
България

Тип сграда: Жилищна сграда;