Местоположение и предимства на района:

Разположението на "Зеленият Квартал" предлага бърз достъп до всички градски удобства. В непосредствена близост са едни от най-атрактивните възможности да практикувате любим спорт - тенис кортове, плувни басейни, фитнес зали, йога студиа, колоездене, фитнес зали и други, или да се отдадете на тиха кино вечер или шопинг в най-големия търговски център в България.

Бърз достъп до важни точки на София. Само на 10 минути пешеходно разстояние от е разположена метростанция Витоша, с възможност за бърза връзка до практически всички части на София.

Достъпът до бул. "Черни връх" и бул. "Околовръстен път" е само на минута разстояние.

Описание:

“Зеленият квартал” разполага с площ 38 000 кв.м и е с цялостно планиране - богато озеленяване, нова подземна и надземна инфраструктура с улици, съвременно осветление, качествено павирани тротоари с озеленяване, модерни енергоефективни решения.

- Над 20 000 кв.м зелени площи;

- 5 детски площадки;

- Първата детска градина в квартала;

Предимства:


- Подово отопление

- Рекуперация

- Умен дом с SHELLY

- Aсансьори SCHINDLER с UV CLEAN

- Дишаща дограма

- Шумоизолация подове и стени

- Соларни панели

- Автоматично поливане с дъждовна вода

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5219

Локация: град София
България

Тип сграда: 2-стаен; 3-стаен; 4-стаен; Многостаен;