Rent
Заведение под наем в сърцето на София
3 000 EURO
Заведение под наем в сърцето на София
3 000 EURO
Диляна Аврамова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4768

Локация: България, град София,
Център

Преглеждания:
45 преглеждания

Тип на имота: Заведение
Застроена площ: 600 кв.м.
Вид строителство: Тухла
Описание:

Brain trust предлага помещение в ТОП Център, подходящо за заведение, ресторант, нощен клуб, казино, игрална зала. Находища в пресечка на бул. Витоша, до Съдебната палата, в близост до множество офиси и магазини.

Партерно помещение 300 кв.м., кухня + складове и офис 300 кв.м

В имота има окабеляване, осветление, озвучаване и прожекционни пана. В зависимост за какъв бизнес ще бъде развиван,  се предлага и оборудване на помещението.

Посочената цена е без включен ДДС.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от реклама със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с наематели. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на за наемане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: