Rent
Заведение под наем в района на 7-ми 11-ти километър в гр. София
4 000 BGN
Заведение под наем в района на 7-ми 11-ти километър в гр. София
4 000 BGN
Йоана Петкова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4995

Локация: България, град София,
7-ми 11-ти километър

Преглеждания:
11 преглеждания

Тип на имота: Заведение
Застроена площ: 480 кв.м.
Разгъната застроена площ: 480 кв.м.
Обзавеждане: Обзаведен
Етаж: партер от 2
Вид строителство: Тухла
Отопление: Тец
Брой бани: 2
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Описание:
Предлагаме под наем имот със статут на заведение, разположен в индустриалната зона на 7-ми километър в София. Имотът е с площ от 480 кв.м, подходящ за ресторант за бързо хранене, с множество офиси в района.
Заведението разполага с 230  кв.м външна зимна градина и 250 кв.м вътрешна площ, в която са разположени голям брой маси, два санитарни възела и отделна тоалетна за служители.

Имотът е въведен в експлоатация, напълно  оборудван с професионална кухня, външен грил и скара - подходящи за поръчки за вкъщи.

В района има възможност за свободно паркиране. 
Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от реклама със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с наематели. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на за наемане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: