Buy
Затворен комплекс от къщи в Панчарево
378 000 EURO
Затворен комплекс от къщи в Панчарево
378 000 EURO
Йоана Петкова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4583

Локация: България, област София, с. Панчарево,
м-т Детски град

Преглеждания:
325 преглеждания

Тип на имота: Къща в града, Къща в затворен комплекс, Къща на село
Застроена площ: 235 кв.м.
Разгъната застроена площ: 289 кв.м.
Обзавеждане: Необзаведен
Етажност: 3
Вид строителство: Тухла
Отопление: Локално Отопление
Брой стаи: 5
Брой спални: 4
Брой бани: 4
Цена(кв.м.): 1 308 EURO
Етап на завършеност:
разрешение за строеж
Описание:

Имаме удоволствието да представим проект от къщи в затворен комплекс, разположени в непосредствена близост до Англо-американското училище в София. От местоположението на комплекса се откриват прекрасни планински гледки, разполага с много пространство, чист въздух, зеленина, слънце и всяка къща - със собствен двор. Разположени са на естествен хълм, в близост до Панчаревското езеро и басейн с минерална вода. Районът е населен и застроен с нови модерни еднофамилни къщи.

Предлагаме триетажна къща с 4 спални, дневна и кухня, складово пространство, гараж, 4 бани, дрешник, отворено пространство на последно ниво. Има възможност за изграждане на асансьор по желание на новите собственици.

Строителството вече е в ход, като срокът за въвеждане в експлоатация е февруари 2024 година.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асфалтов път
  • Двор
  • Гледка
  • Контрол на достъп
Подобни имоти: