Описание:

Brain Trust предлага за продажба комфортни двустайни апартаменти, просторни тристайни и апартаменти тип “студио”, разположени в новострояща се сграда, без компромис в качеството на строителството, находяща се в близост до метростанция “Дружба”, в квартал Дружба. 

Сградата е на етап преди акт 15 и е част от комплекс, състоящ се от 4 жилищни и една офис сгради. 

Районът е с добре изградена пътнотранспортна инфраструктура и чудесни велоалеи. Комплексът се намира недалеч от бул. „Цариградско шосе“, с добър достъп към него – чрез бул. „Христофор Колумб“, чрез бул. „Копенхаген“ и ул. „Димитър Пешев“. В близост има множество детски градини, училища и големи вериги магазини - супермаркет Kaufland, The Mall, хипермаркет Metro, Inter Expo Center, зала “Арена Армеец” и много бизнес сгради.

Таваните на апартаментите са по-високи от стандартните, а жилищните площи са функционално организирани, за да предложат удобство и уют на своите бъдещи собственици.

Към апартаментите се предлагат гаражи и паркоместа.

Основните предимства на комплекса:

  •     Непосредствена близост до метростанция “Дружба”;
  •     Добре развит и перспективен за инвестиции район;
  •     Модерна архитектура с функционално разпределение;
  •     Тих и спокоен район;
  •     Добре изградена инфраструктура;
  •     Наличие на множество бизнес сгради в района;
  •     Удобна локация на детски градини и училища в квартала;
  •     Бърз достъп до бул. “Цариградско шосе” и летище София;
  •     Утвърден инвеститор на българския пазар.
Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5020

Локация: град София, Дружба 1
България

Тип сграда: 1-стаен; 2-стаен; 3-стаен;
Пусков срок: 30.06.2023 г.
Цена: от 79 000 до 159 000
Брой свободни за продажба: 6