Buy
Урегулиран поземлен имот с морска панорама, остров Лимнос
75 000 EURO
Урегулиран поземлен имот с морска панорама, остров Лимнос
75 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4997

Локация: Гърция,
о. Лимнос

Преглеждания:
144 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Площ на парцела: 5 538 кв.м.
Местоположение и предимства на района:

Лимнос е известен като островът на ветровете, изключително живописен, плажовете са с много хубав и ситен пясък, а водата – кристална.

Мудрос е крайбрежен град, разположен в източната част на острова, до едноименния залив. Заливът Мудрос е най-голямото и безопасно естествено пристанище в Средиземно море. Районът на Мудрос, с център малкия град на остров Кукониси, е обитаван от праисторически времена. Разкопките на остров Кукониси са разкрили един също толкова важен, като Полиохни, праисторически център.

През последните години в района на Мудрос има видимо развитие на туризма, появяват се нови туристически съоръжения и места за забавление, магазини, кафетерии, аптеки, местен здравен пункт, банкомати и пощенски клон.

През лятото, до пристанището се провеждат културни събития и концерти.  В близост до селото са плажовете Микро Фанараки и Мегало Фанараки, и плажът Хавули.

Повече за остров Лимнос, прочете в нашата блог статия: https://www.blog.braintrust.bg/byagstvo-sred-prirodata-na-ostrov-limnos

Описание:

Предлагаме за продажба урегулиран поземлен имот с площ от 5538 кв.м. Разположен е на входа на град Мудрос, с прекрасна гледка към залива. Има изградена инфраструктура, ток и вода. Подходящ за застрояване. На място разполагаме със специалисти, които да асистират през целия процес от покупко-продажба до построяване.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Ток
  • Вода
Подобни имоти: