Buy
Урегулиран парцел в с. Бачево, Разложко
147 500 EURO
Урегулиран парцел в с. Бачево, Разложко
147 500 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3809

Локация: България, област Благоевград,
с. Бачево,

Преглеждания:
128 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Площ на парцела: 5 900 кв.м.
Местоположение и предимства на района:

маме удоволствието да предложим за продажба парцел с изключителна панорама, разположен в Югозападна България, в красивото село Бачево.

Само на 4 км от гр. Разлог, разположено в полите на Югозападна Рила, Бачево привлича с атрактивността на локацията си, чистотата на въздуха, красотата на природата и възможността за разнообразие с многото природни забележителности и атракции в близост, като ски зоната в курорта Банско, Градския парк на Разлог, хълма Голак, хижа Безбог в Добринище, паркът за танцуващи мечки Белица, Байкушевата мура, Бъндеришка поляна и много други.

С изградена инфраструктура, асфалтови пътища, магазини, аптеки и болница на близко разстояние, обградено от три красиви и величествени планини - Рила, Пирин и Родопите, Бачево предствлява идеално място, както за кратък отдих, така и за постоянно живеене. Селото е заселено и има всичко необходимо за съвременен живот с всички удобства.

Описание:

Теренът е сплощ от 5900 кв.м. и попада в рекреационна устройствена зона, предназначена за курорт и допълващи го дейности, със слаб наклон на югоизток и разположен на надморска височина 940 м.. Направен е ПУП за група еднофамилни къщи, с височина 10м.. Намира се непосредствено до последните къщи в селото, като предоставя усещане за лично пространство и уникални гледки.

Параметри на застрояване:

Плътност 30%

Кинт 1.2

Височина 10 м

Озеленяване 60 %

Има възможност за продажба, обезщетение или съвместна инвестиция.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асфалтов път
  • Ток
  • Вода
  • Гледка
Подобни имоти: