Buy
Урегулиран парцел в с. Бачево до Банско
219 725 EURO
Урегулиран парцел в с. Бачево до Банско
219 725 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3808

Локация: България, област Благоевград,
с. Бачево

Преглеждания:
134 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Площ на парцела: 8 789 кв.м.
Обезщетение: Да
Местоположение и предимства на района:

Имаме удоволствието да предложим за продажба парцел с изключителна панорама, разположен в Югозападна България, в красивото село Бачево.
Само на 4 км от гр. Разлог, разположено в полите на Югозападна Рила, Бачево привлича с атрактивността на локацията си, чистотата на въздуха, красотата на природата и възможността за разнообразие с многото природни забележителности и атракции в близост, като ски зоната в курорта Банско, Градския парк на Разлог, хълма Голак, хижа Безбог в Добринище, паркът за танцуващи мечки Белица, Байкушевата мура, Бъндеришка поляна и много други.
С изградена инфраструктура, асфалтови пътища, магазини, аптеки и болница на близко разстояние, обградено от три красиви и величествени планини - Рила, Пирин и Родопите, Бачево предствлява идеално място, както за кратък отдих, така и за постоянно живеене. Селото е заселено и има всичко необходимо за съвременен живот с всички удобства.

Описание:

Теренът е с площ от 8789 кв.м. и попада в рекреационна устройствена зона, предназначена за курорт и допълващи го дейности, със слаб наклон на югоизток. Локацията му е ключова, тъй като се намира непосредствено до последните къщи на селото и същевременно създава усещане за самостоятелност и лично пространство, с природните гледки, които предоставя. Направен е ПУП за група еднофамилни къщи, с височина 10м.
Параметри на застрояване:
Плътност 30%
Кинт 1.2
Височина 10 м
Озеленяване 60 %
Имотът състои от:
- УПИ с площ 3937 кв.м;
- УПИ с площ 2205 кв.м;
- УПИ с площ 2647 кв.м;

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асфалтов път
  • Ток
  • Вода
  • Гледка
Подобни имоти: