Buy
Урегулиран парцел в Доганово
49 000 EURO
Урегулиран парцел в Доганово
49 000 EURO
Христина Витанова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4192

Локация: България, област София,
с. Доганово

Преглеждания:
166 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Площ на парцела: 646 кв.м.
Местоположение и предимства на района:

Село Доганово се намира на тридесет километра от Столицата в източната част на Софийското поле, между склоновете на Стара планина от север и на Средна гора от югоизток, на 5 км. от гр. Елин Пелин. Селото е с поддържана инфраструктура, предпочитан район за практикуване на различни видове туризъм, предвид красивата природа, чистия въздух, близостта и добрите транспортни връзки със Столицата. В близост до селото е и "Св. София" Голф Клуб и Спа.


Описание:

Brain Trust предлага за продажба Незастроен Урегулиран Поземлен имот, находящ се в село. Доганово, община Елин Пелин, Софийска област с площ от 646кв.м.. На парцела може да бъде построена къща с около 200кв.м. РЗП, като наоколо има красиви къщи, а улицата е с канализация.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асфалтов път
  • Ток
  • Вода
  • Канализация
Подобни имоти: