Buy
Урегулиран, област София, с. Хераково
74 950 euro
Урегулиран, област София, с. Хераково
74 950 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 1338

Локация: област София, с. Хераково
България

Преглеждания:
8 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Застроена площ: 2 998 кв.м.
Цена(кв.м.): 25 EURO
Местоположение и предимства на района:

Брейн тръст предлага за продажба парцел, разположен в живописните околности на с. Хераково.

Село Хреаково е изключително красиво, през него минава Беличка река - с много чиста вода и условия за риболов. Над Кантон махала съществува изкуствено създаден язовир, който е зарибен. В землището има борова и широколистна гора. Почвата е плодородна - има условия за отглеждане на пшеница, слънчоглед, царевица, зеленчуци, овошки. Подходящи за построяване на къщи и вили за отдих.

Описание:

Парцелът е с площ почти 3 дка и е съставен от 5 УПИ. Намира се в местността Беличка могила, село Хераково, само на 19 км от столицата.

Имотът е в регулация, намира се на около 500 м от последните къщи на селото, като до него има път.

Парцелът е в регулация и има изработен ПУП, като параметрите на застрояване са следните:

  • Плътност 60%
  • КИНТ 1.2
  • Озеленяване 40%
  • Височина 10 м


 

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Гледка
Подобни имоти: