Buy
Урегулиран, област София, с. Селянин
35 000 EURO
Урегулиран, област София, с. Селянин
35 000 EURO
Таня Конакчиева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 2826

Локация: България, област София,
с. Вакарел

Преглеждания:
94 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Площ на парцела: 1 192 кв.м.
Местоположение и предимства на района:

Село Вакарел се намира във Вакарелската планина, на 35 км от столицата София. Има изглед към планините Рила, Родопи, Витоша и Стара планина. Районът е привлекателен едновременно както заради живописния район, така и заради непосредствената близост до Автомагистрала "Тракия". Конна база "Спарата" се намира в началото на селото. 


Описание:

Предлагаме за продажба парцел с площ от 1200 кв.м, разположен в землището на с. Селянин, в близост до Вакарел.  

Парцелът е в регулация и е подходящ за жилищно или друго строителство. 


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: