Buy
Урегулиран, област София, с. Хераково
49 975 euro
Урегулиран, област София, с. Хераково
49 975 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4084

Локация: област София, с. Хераково
България

Преглеждания:
24 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Застроена площ: 1 999 кв.м.
Цена(кв.м.): 25 EURO
Местоположение и предимства на района:

Село Хераково се намира на 19 км западно от София, в близост до шосето за Калотина. През селото минава Беличка река - с много чиста вода и условия за риболов. Районът е подходящ за построяване на къщи и вили за отдих.

Описание:

Предлагаме за продажба парцел, разположен в живописните околности на с. Хераково.

Парцелът е с площ от 2 декара и е съставн от 2 УПИ-та. Намира се в местността Беличка могила, село Хераково, само на 19 км от столицата. 

Имотът е в регулация, разположен е на около 500 м от последните къщи на селото, като до него има път. Има изработен ПУП със следните параметри на застрояване :

• Плътност - 60 % 

• Кинт - 1.2

• Озеленяване - 40 %

• Височина - 10 м.


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Гледка
Подобни имоти: