Buy
Урегулиран, област София, с. Бистрица
97 950 EURO
Урегулиран, област София, с. Бистрица
97 950 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3869

Локация: България, област София,
с. Бистрица

Преглеждания:
162 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Площ на парцела: 1 088 кв.м.
Местоположение и предимства на района:

Село Бистрица е разположено в подножието на Витоша, на 10 километра югоизточно от центъра на столицата, между кв. Симеоново и Панчарево в близост до Околовръстния път. Като се има предвид чистотата на въздуха, тишината и спокойствието, преминаващите две витошки реки, добре уредената търговска мрежа, здравеопазване и редовна автобусна връзка с големия град, може без преувеличение да се каже, че качеството на жизнената среда в село Бистрица е на високо ниво.

Описание:

Предлагаме за продажба парцел в местността Хумата, на излизане от Бистрица, в посока Железница, недалеч от шосето.

Имотът попада в градоустройствена зона Жм - Жилищна зона с преобладаващо малкоетажно застрояване, със следните параметри на застрояване:

• Плътност - 40%

• Кинт - 1.3

• Озеленяване - 40%

• Кота корниз - 10 м

Малка част от имота попада в Зона Тзв - терени за озеленяване.

За имота има заповед за изработване на проект за ПУП.


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: