Buy
Урегулиран, Лозен
500 000 euro
Урегулиран, Лозен
500 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4078

Локация:
България

Преглеждания:
17 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Площ на парцела: 8 000 кв.м.
Местоположение и предимства на района:

Брейн Тръст предлага за продажба парцел, разположен във високата част на с. Лозен.

Районът на Лозен става все по-привлекателан з постоянно живеене, поради едновременно хубавата природа и близостта до София. Парцелът е с лице на две улици, а същевременно граничи с гората.

Описание:

Имотът е с площ от 8 дка, с неголяма денивелация и за него има издадена заповед за изработване на проект за изменение на регулация и застрояеане.

Параметрите на застрояване са както следва:

  • Плътност - 40%
  • КИНТ - 1.3
  • Озеленяване - 40 %
  • Височина - 10 м
Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асфалтов път
  • Гледка
Подобни имоти: