Buy
Урегулиран, град София, Витоша
Цена по запитване
Урегулиран, град София, Витоша
Цена по запитване
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3320

Локация: България, град София,
Витоша

Преглеждания:
175 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран, Неурегулиран
Площ на парцела: 3 382 кв.м.
Описание:

 Брейн Тръст предлага за продажба парцел, състоящ се от 2 поземлени имота с обща площ от 3382 кв. м, разположени в района на кв. Витоша, недалеч от бул. "Симеоновско шосе".

Парцелът е с лице на улица, според градоустройствените планове и попада в зона за застрояване Жм с параметри:

Плътност 40 %

КИНТ 1.3

Озеленяване 40%

Кота корниз 10м

Имотът е с потенциал за изграждане на няколко жилищни сгради, като трябва да се изработи ПУП. 

Около парцела вече има изградени затворени комплекси от жилищни сгради, както и самостоятелни такива, като районът е с перспектива да се превърне в добро място за живеене, предвид едновременно близостта до Витоша и бързия достъп до Околовръстен път.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асфалтов път
  • Ток
  • Вода
Подобни имоти: