Buy
Урегулиран, град София, Малинова долина
1 191 725 EURO
Урегулиран, град София, Малинова долина
1 191 725 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3865

Локация: България, град София, Малинова долина,
ул. „Околовръстен път“

Преглеждания:
215 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Площ на парцела: 3 265 кв.м.
Описание:

Brain Trust предлага парцел с площ 3265 кв.м, разположен в кв. Малинова долина на ул.Околовръстен път в близост до бензиностация OMV.

Имотът попада в градоустройствена зона Оз1 - Зона за обществено-обслужващи дейности и озеленяване в градския район, със следните параметри на застрояване:

- Плътност – 30%;

- Кинт – 1.2.

Допуска се до 30% от РЗП да бъде с жилищно предназначение, като партерните етажи задължително са с обществени функции.

Посочената цена е без включен ДДС.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: