Buy
Урегулиран, град София, Лагера
550 000 EURO
Урегулиран, град София, Лагера
550 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3849

Локация: България, град София,
Лагера

Преглеждания:
177 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Разгъната застроена площ: 1 100 кв.м.
Площ на парцела: 370 кв.м.
Описание:

Брейн Тръст предлага за продажба парцел, представляващ УПИ, намиращ се в кв. Лагера, в близост до кръстовището на бул. "Цар Борис III".

Имотът е с виза за проектиране, предварителен договор с ЧЕЗ, готов технически проект с РЗП 1100 кв. м. надземно и подземно около 300 кв. м.

Цената е без ДДС.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: