Buy
Урегулиран, град София, Красна поляна 2
6 600 000 EURO
Урегулиран, град София, Красна поляна 2
6 600 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3866

Локация: България, град София,
Красна поляна 2

Преглеждания:
71 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Площ на парцела: 17 429 кв.м.
Описание:

Brain Trust предлага урегулиран поземлен имот /УПИ/, находящ се в гр. София, район Красна поляна, целият с площ 17 429 кв м, съставляващ УПИ за търговски център, складове и обслужващи дейности.

Имотът попада в градоустройствена зона Смф, със следните параметри на застрояване:

- Плътност – 60;

- Кинт – 3,5%

Парцелът се продава заедно с построената в същия имот ГАЗОСТАНЦИЯ за зареждане на автомобили с втечнен газ пропан – бутан, състоящ се от 1 бр. резервоар с обем 10 куб. м., стоманен навес, помпено отделение, 2 бр. единични колонки за зареждане на автомобили и обслужваща сграда със застроена площ 15 кв. м., включваща помещение за касиер-администратор, пазач и санитарно-битови помещения – баня, тоалетна и гардероб /съблекалня, както и заедно с всички подобрения и съоръжения в имота.

В имота има паркинги, отдадени под наем.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асфалтов път
  • Ток
  • Вода
Подобни имоти: