Buy
Урегулиран, град София, Драгалевци
460 000 EURO
Урегулиран, град София, Драгалевци
460 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3846

Локация: България, град София,
Драгалевци

Преглеждания:
235 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Разгъната застроена площ: 1 710 кв.м.
Площ на парцела: 1 347 кв.м.
Описание:

Брейн Тръст предлага за продажба парцел, представляващ УПИ, разположен в Драгалевци, на ул. "Панайот Пипков", в близост до ул. "Горска поляна".

Парцелът е с площ от 1347 кв. м, с правилна форма и съвсем лека денивелация.

Имотът е с виза и с готов за входиране технически проект за жилищна сграда - РЗП 1710 кв. м. надземно, плюс 150 кв. м. покривна тераса и 75 кв. м. партерни тераси, 900 кв. м. подземие с 23 гаража.

По проект са предвидени - партерни мезонети със спални на второ ниво, трети етаж със самостоятелни апартаменти и голям пентхаус 450 кв. м. на четвърти и пети етаж, който може да се раздели на два самостоятелни апартамента.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асфалтов път
  • Ток
  • Вода
Подобни имоти: