Buy
Урегулиран, град София, Бусманци
1 500 000 EURO
Урегулиран, град София, Бусманци
1 500 000 EURO
Таня Конакчиева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3177

Локация: България, град София,
Бусманци

Преглеждания:
122 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Площ на парцела: 22 379 кв.м.
Описание:

Brain Trust предлага за продажба урегулиран парцел в район НПЗ "Искър-юг", с площ от 22379 кв. м, ъглов, с лице на бул. "Искърско шосе" и ул. "5006", с перфектна логистика и комуникация.

Имотът се намира на спирка на трамвай № 20, чиито маршрут е от центъра по "Искърско шосе" към гара Искър. В близост се намира 28ма поликлиника, Монетния двор, метростанция Искърско шосе, БАН - Институт по кибернетика и роботика.

В мястото има ток, вода.

Имотът попада в зона "Пмс", при следните параметри:

Плътност на застрояване - 50%

Кинт - 1,5

Озеленяване - 35%

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: