Местоположение и предимства на района:

Комплексът е разположен в гр. София, кв. „Бояна“, над резиденция „Бояна“ и в непосредствена близост до бул. „България“ и Околовръстен път (ул. Кумата 77), осигуряващи директен достъп до града.

Районът е предпочитан заради чистия въздух и непосредствена близост до природен парк „Витоша“, което гарантира спокойствие и уют сред природата.

Описание:

Комлексът предлага различни по големина и типове апартаменти и ателиета с от 1 до 4 спални и квадратура от 60 до 150 квадрата. Таваните са високи, a прозорците от пода до тавана гарантират невероятната гледка и позволяват естествената светлина и топлина да остават за дълго в дома ви всеки. Всички апартаменти са с изложение на изток, юг или запад, a всички кухни са решени като част от пространството на дневната. За удобството на обитателите са осигурени достатъчно подземни гаражи. При изпълнението на сградата се използват висок клас материали, осигуряващи качествен микроклимат и атмосфера в дома, съгласно всички изисквания за висока топлоефективност.

Апартаменти са с вградени Smart Home ready технология, която можете да управлявате през телефона си. Това повишава много сигурността на жилището ви. Можете лесно и отвсякъде да отключвате и заключвате вратата, да включвате и изключвате алармата и да регулирате температурата на апартамента си. Никога повече няма да се прибирате на топло през лятото или на студено през зимата и няма да се притеснявате дали сте забравили да заключите вратата или да пуснете алармата.

Предимства:

 Комплексът предлага поддръжка и организирана среда, която да отговаря на нуждите ви с всички необходими функционалности – красиви междублокови пространства, градини с пейки, детски кът, фитнес, spa център, ресторант, охрана. 

Умна инвестиция за млади семейства и модерни хора, които търсят разумен и спокоен живот, на чист въздух, близо до планината в уредена среда.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 4699

Локация: град София, Бояна
България

Тип сграда: Жилищна сграда;