Buy
Тристайно жилище в затворен комплекс
204 336 EURO
Тристайно жилище в затворен комплекс
204 336 EURO
Диляна Аврамова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4781

Локация: България, град София,
Манастирски ливади


Преглеждания:
84 преглеждания

Тип на имота: 3-стаен
Застроена площ: 99 кв.м.
Разгъната застроена площ: 114 кв.м.
Етаж: 4 от 6
Вид строителство: Тухла
Брой стаи: 3
Брой спални: 2
Брой бани: 2
Етап на завършеност:
проект
Местоположение и предимства на района:

Прекрасна жилищна сграда, разположена в един от най-бързо развиващите се квартали на столицата - Манастирски ливади Изток. В подножието на планина Витоша, същевременно предлагащ всички удобства на големия модерен град, кварталът е предпочитан заради близостта си до Южен парк, множеството магазини и училища и лесен достъп до центъра и Околовръстен път. Непосредствено до комплекса предстои изграждане на голям общински парк и детска градина, а райноът е застроен с красиви комплекси от затоврен тип, ниско строителство, което позволява да се наслаждаваме на прекрасни гледки към планината. Инфраструктурата е изградена, достъпът е отличен, а имотът е обграден със зелени площи и дървета, усещането е за свежест и чистота.

Описание:

Жилищният комплекс се състои от няколко секции, с апартаменти с площ от 70 до 220 кв.м., като е обърнато специално внимание на изложението и позиционирането на всеки имот. Строителната компания е доказана, като построените от тях вече сгради, са емблема за високо качество и характерен стил. Освен жилищата, които са с преркрасни и удобни разпределния, в комплекса ще има луксозен ресторант, автомивка, магазини, озеленени площи и детски площадки. Проектът ще бъде завършен през лятото на 2024 година, когато всички нови собственици ще могат да се наслядят на качеството, което инвеститорът винаги предоставя в комплексите си.

Жилището се намира на четвърти етаж, с чиста площ от 99,43 кв.м., със следното разпределение: просторна дневна с кухненски бокс, две спални, две бани с тоалетна, антре и две тераси. Сградата е с асансьор, като общите части ще бъдат лускзоно изпълнени. Към апартамента има мазе, а може да бъде закупено и:

- паркомясто в подземен паркинг - 23 000 евро

- подземен гараж - 25 000 евро

- гараж - 30 000 евро

Всички цени са с включен ДДС.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Паркомясто
  • Контрол на достъп
  • Асансьор
  • Гараж
  • Двор