Buy
Тристаен в комплекс в Делта Хил
135 386 EURO
Тристаен в комплекс в Делта Хил
135 386 EURO
Таня Конакчиева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 5264

Локация: България, екологично селище Делта Хил, област Перник,
с. Кладница


Преглеждания:
215 преглеждания

Тип на имота: 3-стаен
Застроена площ: 77 кв.м.
Разгъната застроена площ: 93 кв.м.
Обзавеждане: Необзаведен
Етаж: 1 от 4
Вид строителство: Тухла
Брой стаи: 3
Брой спални: 2
Брой бани: 1
Цена(кв.м.): 1 450 EURO
Етап на завършеност:
разрешение за строеж
Местоположение и предимства на района:

Комплекс Делта Хил се изгражда в непосредствена близост до границите на Природен парк Витоша, само на 20мин. от центъра на София. Разположен е на южния склон на хълм с панорама към планината.

Делта Хил предлага на обитателите си всички съвременни удобства. Жителите разполагат с новоизградени супермаркет, магазини, детска градина, офиси, спортни площадки, луксозен ресторант, бар, автомивка, автосервиз.

Селището има 24 часова охрана и поддръжка на целия комплекс, собствена модерна инфраструктура - подземна електро-разпределителна мрежа, пречиствателна станция, канализация и оптично окабеляване за интернет.

Описание:

Предлагаме маломерен тристаен апартамент в нова бутикова сграда в екологично селище Делта Хил, с. Кладница, област Перник.

Жилището се намира на първи етаж, с чиста площ от 76,89 кв.м., състои от: всекидневна с трапезария и кухня, две спални, баня с тоалетна и антре. Степен на завършеност – Луксозно изпълнение на обши части и шпакловка и замазка, съгласно подробна спецификация към Предварителния договор.

Към апартаментите се продават и съответните мазета.

Продават се подземни гаражи на цена от 26 000 евро с ДДС на брой с квадратура около 23 м2.

След сключени предварителни договори по Етап № 1 се продават апартаменти само на цена от 1 650 до 2000 евро с ДДС за 1 м2.

Срок на завършване на сградата:

1. Акт 14 – 30 НОЕМВРИ 2023

2. Акт 15 – 30 МАРТ 2024

3. Въвеждане в експлоатация - 30 ЮНИ 2024

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Паркомясто
  • Контрол на достъп
  • Двор
Подобни имоти: