Buy
Тристаен апартамент в затворен комплекс
133 100 EURO
Тристаен апартамент в затворен комплекс
133 100 EURO
Христина Витанова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3503

Локация: България, град София,
Витоша,

Преглеждания:
165 преглеждания

Тип на имота: 3-стаен
Застроена площ: 122 кв.м.
Етаж: 1 от 5
Отопление: Газ
Брой стаи: 3
Брой спални: 2
Брой бани: 2
Местоположение и предимства на района:

Комплексът е разположен в един от най-чистите и спокойни райони на София - квартал “Витоша”, в близост до бул. “Симеоновско шосе”. В близост до него има множество магазини на големи търговски вериги, няколко училища, включително и Френския лицей, както и някои от най-големите частни болници в София.Голямо предимство за хората с деца е близостта на Софийския Зоопарк, който дава възможност за забавление както за малки, така и за големи.

Описание:

Апартаментът е разположен на първи жилищен етаж, над партера и се състои от просторна дневна, две спални, две бани и тераса. Жилището е с чиста площ от 100 кв.м , разполага и с тераса от 20 кв.м.с гледка към Витоша.

Отоплението е решено с газ като във всеки апартамент ще има монтирани газови котлета и алуминиеви радиатори. Обектите ще бъдат предавани по стандарт на шпакловка и замазка с монтирани интериорни врати.

Има опции за закупуване на единични или двойни паркоместа.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асансьор
  • Мазе
  • Паркомясто
  • Гараж
  • Охрана
  • Контрол на достъп
  • Гледка