Rent
Търговско помещение в центъра на Петрич
2 930 EURO
Търговско помещение в центъра на Петрич
2 930 EURO
Таня Конакчиева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4994

Локация: България,

Преглеждания:
28 преглеждания

Тип на имота: Магазин
Застроена площ: 293 кв.м.
Описание:

Брейн Тръст предлага търговско помещение под наем, разположено в Центъра на гр. Петрич.

Магазинът се намира на търговска улица - една от основните градски улици, комуникативно място, с човекопоток и съсредоточие на други търговски обекти и банки. В в съседни сгради от двете страни на помещението, се намират клоновете Уникредит Банк и ЦКБ в гр. Петрич. Недалеч е и клона на Райфайзен банк. Магазин LIDL е на около 100 м, а срещу обекта е казино ADMIRAL. Околовръст са разположени още 2 казина, магазин Office 1 Superstore, 2 аптеки, множество магазини за потребителски стоки, 3 хотела.

Имотът е разпределен в две самостоятелни помещения на партера и складово помещения на сутеренен етаж, с обща отдаваема площ на партер 293 кв.м. и 82 кв.м склад на ниво -1:

Партерен етаж

  • Помещение 1 с площ 181 кв.м.
  • Помещение 2 с площ 112 кв.м
  • Складово помещение под партерния етаж на ниво -1 с площ 82 кв.м с възможност да се осигури вътрешна връзка между партера и подземния етаж.

Двете партерни помещение се отдават се заедно или поотделно.

Възможност за обособяване на паркоместа за клиенти на обекта.


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от реклама със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с наематели. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на за наемане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.