Rent
Търговско помещение под наем в кв. Хаджи Димитър
800 BGN
Търговско помещение под наем в кв. Хаджи Димитър
800 BGN
Гергана Георгиева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 5707

Локация: България, град София,
Хаджи Димитър

Преглеждания:
267 преглеждания

Тип на имота: Офис, Магазин
Застроена площ: 16 кв.м.
Обзавеждане: Необзаведен
Етаж: партер от 9
Вид строителство: Тухла
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Местоположение и предимства на района:

Отлична локация в близост до метростанция 'Хаджи Димитър', с бърз и лесен достъп до центъра на столицата, през моста Чавдар и бул. 'Дондуков' или ул. 'Черковна'.

Описание:

Брейн Тръст има удоволствието да Ви представи под наем търговско помещение в жилищна сграда, разположено на комуникативно място, в кв. Хаджи Димитър. Имотът е подходящ за различни видове търговска дейност - магазин, бутик, офис или други услуги. 

Помещението е с площ 16.43 кв.м, има санитарен възел, разполага с панорамни витрини, паркоместа пред него и голям човекопоток. 

Има възможност за обединяване със съседно свободно помещение, с цел увеличаване на площта.


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от реклама със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с наематели. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на за наемане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.