Rent
Търговско помещение под наем, с лице на булевард
1 618 EURO
Търговско помещение под наем, с лице на булевард
1 618 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 5622

Локация: България, град София,
Лозенец

Преглеждания:
181 преглеждания

Тип на имота: Магазин
Застроена площ: 125 кв.м.
Етаж: партер
Вид строителство: Тухла
Отопление: Локално Отопление
Описание:

Предлагаме под наем търговско помещение, разположено на комуникативно място в близост до бул. „Черни връх“. Имотът е с лице на автобусна спирка, високи тавани и възможност за паркиране пред него.

Магазинът е с площ от 124,50 кв.м, разполага с просторно търговско помещение, самостоятелен санитарен възел и малък склад. Подходящ за разнообразни видове търговски дейности. Отлична локация и голям човекопоток.

Имотът се отдава под наем със сервизирани климатици и изправна ел. система.

Допълнително се дължи такса смет и поддръжка на сграда в размер на 1 евро/кв.м.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от реклама със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с наематели. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на за наемане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Паркомясто
  • Гледка
Подобни имоти: