Rent
Търговски помещения в бизнес сграда до Министерство на земеделието и храните
600 EURO
Търговски помещения в бизнес сграда до Министерство на земеделието и храните
600 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 5583

Локация: България, град София,
Център

Преглеждания:
261 преглеждания

Тип на имота: Магазин
Застроена площ: 30 кв.м.
Обзавеждане: Необзаведен
Етаж: партер от 6
Вид строителство: Тухла
Описание:

Представяме под наем две търговски помещения на партер w бизнес сграда, разположена на изключително комуникативно място, в самото сърце на Столицата, в близост до Министерството на земеделието и храните, на ул. "Владайска". Отлично местоположение, в близост до главен булевард, болница, спирки на градски транспорт и детска площадка.

Имотите са на партерен етаж и представляват два обособени магазина, всеки с площ от 15 кв.м със складови помещения, витрини към улицата. Цената е 20 евро/кв.м.

Партерният етаж е с площ от 161 кв.м, разполага с обособено пространство за рецепция, което естествено води към горните офисни етажи, които също се отдават под наем.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от реклама със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с наематели. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на за наемане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: