Местоположение и предимства на района: Представяме ви висок клас сграда на комуникативна локация в близост до Южен парк и мол Парадайз, на втора линия от булевард Черни връх. Имаме в наличност 1, 2 и 3-стайни апартаменти от 47 до 98 кв.м. Предвидени са веломеста и мазе към всеки апартамент.
Описание:

Имотите в тази сграда гаранитрат сигурност и удобство, естетика и функционалност. Проектирана с точност до съвършенство и отношение към детайла. Фасадата е съчетание от лепен камък и Baumit мазилка. А общите части са с настилка от естествен камък. 

Предимства:
  • Тухли: "Wienerberger" porotherm 25 N
  • Мазилки и топлоизолация с материали на Baumit
  • Най-висок клас хидроизолация от "Sika"
  • Алуминиеви профили с троен стъклопакет със Stopray vision "Reynаers"
  • Индивидуален двуконтурен газов котел "Viessmann", монтирани радиатори
  • Асансьор: KONE
Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 6026

Локация: град София, Кръстова вада
България

Тип сграда: 1-стаен; 2-стаен; 3-стаен;
Цена(кв.м.): 2 200
Брой свободни за продажба: 7