Местоположение и предимства на района:

Центърът на София заема площ от приблизително 5 кв.км и в план наподобява геометричната форма на неправилен кръг. Модерният център на София си няма официално име, като най-често е описван като „София – централна градска част“, „Идеален център“, или дори понятието „квартал Център“.

Описание:

Предлагаме за продажба жилища в стилна бутикова кооперация,  построена с висококачествени материали. Свободните имоти се предлагат на шпакловка и замазка, подходящи за тези, които предпочитат да завършат бъдещия си дом по собствените си представи за уют и вкус.  

Сградата притежава Акт 14, като Акт 16 се очаква до края 2023.

Има възможност за закупуване на партерен гараж на цена от 40 000 евро без ДДС и паркомясто в подземието на цена от 20 000 евро без ДДС.

Цената на имотите не включва ДДС.
Предимства:

Бърз и достъпен транспорт, динамично месторазположение - на пешеходно разстояние от множество театри, ресторанти, хранителни магазини, както и нетрадиционни и уютни места. 

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5168

Локация: град София
България

Тип сграда: 2-стаен; 3-стаен; Ателие/таван;
Брой имоти в сградата: 10
Брой свободни за продажба: 3