Buy
Стара къща до крепостта Кавала
54 000 EURO
Стара къща до крепостта Кавала
54 000 EURO
Ваня Маджарова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4900

Локация: Гърция,
Кавала

Преглеждания:
91 преглеждания

Тип на имота: 2-стаен, 3-стаен, Къща в града
Застроена площ: 40 кв.м.
Разгъната застроена площ: 80 кв.м.
Обзавеждане: Обзаведен
Етаж: 2 от 2
Вид строителство: Тухла
Отопление: Локално Отопление
Брой стаи: 2
Брой спални: 1
Брой бани: 1
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Местоположение и предимства на района:


Кавала е основан от колонисти от о.Тасос през VI в.пр.Хр. През времето града се е разраствал и в момента е най-голямото пристанище в областта Западна Македония, Гърция. Много добре е развита търговията с тютюн.

Първото, което трябва да посетите, е средновековната крепост, разположена на хълма в града. Укрепленията на Кавала са много добре запазени и се виждат чудесно от крайбрежната ивица.

Описание: Двуетажна старинна къща, точно под стени на Старинната крепост в Кавала.  Състои се от два етажа- долното ниво е използвано като сувенирен магазин и е празно. Второто ниво е приспособен апартамент за живеене, състоящ се от отделно кухня, спалня и дневна. Разполага с една баня на етажа, както и самостоятелна тераса с гледка към пристанището. Има нужда от ремонт и реновация.
Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Голяма тераса
  • Мазе
  • Гледка
Подобни имоти: