Местоположение и предимства на района:

SoHome Residential Park е комплекс - баланс на два основни елемента, определящи архитектурната идея, преливайки се в едно - гората и градът.

Защитено, красиво и уютно кътче - комплекс от "затворен тип", съставен от десет 5-етажни сгради върху площ от 35дка, от които 23 дка красиви, зелени градини. Апартаментите са просторни и ориентирани на юг. Комплексът е разположен между Ловен парк и Зоологическата градина, с изглед към планината. Върху 23 дка - паркове, градини, водни огледала, фонтани и 7 детски площадки.


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 4028

Локация: град София, Хладилника
България

Тип сграда: 2-стаен; 3-стаен; 4-стаен; Многостаен;
Пусков срок: 30.09.2021 г.
Цена на кв. метър: from 1 140 до 1 400 EURO
Брой имоти в сградата: 400