Buy
Промишлено помещение в гр. Разлог, област Благоевград,
355 000 euro
Промишлено помещение в гр. Разлог, област Благоевград,
355 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3883

Локация: област Благоевград, гр. Разлог
България

Преглеждания:
2896 преглеждания

Тип на имота: Склад, Промишлено помещение
Застроена площ: 1 168 кв.м.
Площ на парцела: 6 522 кв.м.
Предимства на имота:
Имаме удоволствието да представим склад / цех за прождажба в гр. Разлог, в индустриална зона. Използван е за производство на мебели и има следните параметри. Площ на халетата: 1168 кв.м. Площ на парцела: 6522 кв.м. До склада има асфалтов път, канализация, наоколо са фабрики и цехове за производство. Имотът е с одобрен проект по европейска програма за цех за производство на пелети.
Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асфалтов път
  • Ток
  • Вода
  • Канализация
Подобни имоти: