Buy
Склад, град София, Модерно предградие
1 000 000 euro
Склад, град София, Модерно предградие
1 000 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3450

Локация: град София, Модерно предградие
България

Преглеждания:
11 преглеждания

Тип на имота: Офис, Склад
Застроена площ: 1 120 кв.м.
Площ на парцела: 1 990 кв.м.
Етап на завършеност:
въведен в експлоатация
Местоположение и предимства на района:

Brain Trust предлага за продажба бизнес имот, разположен в бързоразвиващата се зона на СПЗ Модерно предградие, със съсредоточие на новоизградени Офис сгради и склаодови бази.

Местоположение: Модерно предградия, между две метростанции и в непосредствена близост до Околовръстен път и Северна тангента.

Описание:

Имотът се състои от: 

СКЛАД ЗА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ, ОФИС И ШОУ-РУМ, със застроена площ от 1120 кв.м. и РЗП 1400 кв. м. Височина на складовата част - 8 м.

ТРИЕТАЖНА ОФИСНА ЧАСТ, състояща се от: първи етаж на кота 0,00 метра - административни помещения, сервизни помещения за мъже и жени, стълбищна клетка; втори етаж на +2,80 метра - административни помещения, фоайе и стълбищна клетка и трети етаж на кота + 5,60 метра - административни помещения, стая за рекреация, покрита тераса и открита тераса, брой етажи - 3 .

ЕДНОЕТАЖНА СКЛАДОВА ЧАСТ И ШОУРУМ на кота 0,00 метра с площ от 150 кв.м., състояща се от: склад №1, склад №2, склад №3, склад №4 и шоурум, който шоурум включва еднопространствено помещение, две канцеларии и две технически помещения, брой етажи: 1

Цената е без включен ДДС. 

Предимства на имота:
Отлично логистично местоположение Всичко на едно място- склад, офис, шоурум
Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Паркомясто
  • Контрол на достъп
Подобни имоти: