Buy
Шоурум и офис на три нива в Изток
730 000 EURO
Шоурум и офис на три нива в Изток
730 000 EURO
Таня Конакчиева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4858

Локация: България, град София,
Изток

Преглеждания:
42 преглеждания

Тип на имота: Офис, Магазин
Застроена площ: 270 кв.м.
Разгъната застроена площ: 360 кв.м.
Обзавеждане: Обзаведен
Етажност: 3
Вид строителство: Тухла
Отопление: Тец
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Местоположение и предимства на района:

Брейн Тръст представя специално предложение за продажба на луксозен имот представляващ Шоурум-магазин с офисна част, разположен в елитна сграда в престижния квартал Изток.

Районът е един от най-предпочитаните в София, отлично развит, средище на множество посолства, а в близост до сградата се намират няколко бизнес сгради, Интерпред, луксозни жилищни комплекси като "Есте", Парк-хотел "Москва", магазини, Метростанция "Жолио Кюри", както и спирки на градски транспорт.

Непосредствена близост до големите пътни артерии – бул. “Драган Цанков“, ул. "Фредерик Жолио Кюри" и бул. "Цариградско шосе" , дава възможност за бърз достък до всички точки на столицата. 


Описание:

Имотът, който се предлага за продажба, се състои от три нива с обща площ 361 кв. м. и има следното разпределение

 • Сутеренен етаж с площ от 98. 31 кв. м, състоящ се от: три кабинета, две складови помещения, 4 тоалетни, коридор, трезор.
 • Партерно ниво с площ от 188. 69 кв. м и с 6 м витрина към улицата, се състои от: голяма зала, малка зала, рецепция, кухненски бокс, тоалетна, сървърно помещение
 • Трето ниво на първи етаж с площ от 74. 22 кв. м, се състои от: представителна VIP зала, малка, дискретна конферентна зала, кабинет, кухненски бокс, гардеробно помещение.

Имотът се е ползвал като представителен Шоурум и е с отлични довършителни работи, с отношение към всеки детайл и насочен към комфорта на служители и клиенти.

Предлага се за продажба в следното състояние:

 • Стени: декоративни мазилки, гранит
 • подови настилки: мокет и гранит
 • дограма ПВЦ стъклопакет
 • изградена рецепция
 • СОТ система и видеонаблюдение
 • вградени сейфове – витрини в стените

Обзавеждане с висококачествени мебели.

Отоплението е на ТЕЦ и климатици. Има система за охлаждане и вентилация - всмукателно-нагнетателна, за вкарване на свеж въздух

Към имота има парко място в подземен паркинг.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
 • Паркомясто
 • Голяма тераса
 • Контрол на достъп
Подобни имоти: