Описание:

Брейн Тръст предлага за продажба апартаменти в новострояща се сграда, разположена в Манастирски ливади в непосредствена близост до "МОЛ България".

Сградата се отличава с усещане за простор и светлина поради високите тавани и множеството прозорци, откриващи красиви гледки. Отоплението е на газ. Разполага с три асансьора, като на същия етаж предлагаме и едностайни, тристайни и четиристайни жилища.

Има възможност за закупуване на паркоместа.

Начин на плащане: 30% при подписване на предварителен договор и 70% при завършване на сградата.


Предимства:
  • Максимално осветяване до пода на помещенията на всички офиси и жилища
  • Всички разполагат с тераси, лоджии, а голяма част от тях и със зимни градини
  • Шумоизолиращи мембрани в стените между апартаментите
  • Дистанционно отчитане на енергийните разходи
  • Оптични кабелни връзки до всеки апартамент за високоскоростен интернет и телевизия
Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 4667

Локация: град София, Манастирски ливади
България

Тип сграда: Жилищна сграда;
Цена(кв.м.): 1 800