Описание:

Брейн Тръст представя новострояща се сграда в квартал Малинова долина. Сградата е в процес на завършване. Очаква се скоро да бъде получен Акт 15, което означава, че всички необходими разрешителни и проверки са успешно извършени, а сградата е изпълнена по всички изисквания за безопасност и качество.

Сградата предлага разнообразие от апартаменти, които са предназначени да задоволят различните предпочитания и нужди на потенциалните собственици. В наличност са 10 апартамента с различни площи, етажи и изложения, което позволява на бъдещите собственици да изберат точно този, който отговаря на техните индивидуални предпочитания.

Независимо дали търсите компактен апартамент за един човек или по-голямо жилище за цялото семейство, в тази сграда ще намерите подходящия избор. Етажите предлагат различни големини на апартаментите, което дава възможност за избор според личните предпочитания и нужди.

Освен това, изложението на апартаментите е внимателно планирано, за да гарантира оптимално използване на слънчевата светлина и прекрасни гледки към околната природа или градския пейзаж.

Тази новострояща се сграда в Малинова долина представлява перфектната комбинация от стил и качество.

Очаква се въвеждане в експлоатациа до края на 2023 г

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5407

Локация: град София, Малинова долина
България

Тип сграда: 2-стаен; 3-стаен; 4-стаен;
Цена: от 105 000 до 193 000
Брой имоти в сградата: 44
Брой свободни за продажба: 10