Местоположение и предимства на района:

Сградата се намира в софийския североизточен квартал „Суха река“, граничещ с кварталите „Хаджи Димитър“ и „Редута“, в административен район „Подуяне“ на Столична община.

Местоположението на кв. Суха река“ предлага бърз достъп до изхода на София в посока магистрала „Хемус“. Летище „София“ е само на 10 минути с автомобил. В района действащи са две автогари – „Подуяне“ – в жилищен квартал „Суха река“ и „Изток“ – в жилищен квартал „Левски“, както и ЖП гара „Подуяне“.

Описание:

Сграда е с предимно жилищен характер и се състои се от 8 надземни жилищни етажа, партер с търговски площи и гаражи и един подземен етаж с паркоместа и складови помещения. Формата на сградата в план е „П“- образна и е ориентирана основно в посока изток-запад. Сградата е разделена на три входа към жилищните етажи с общо 129 апартамента с преобладаващо двустайни и тристайни жилища. На последен етаж са проектирани 2 четиристайни апартамента. Към всеки апартамент е осигурено помощно складово помещение в общия за трите входа сутерен.

Предвидени са 142 паркоместа и гаражи за всички живущи и собственици на търговски площи.

Предимства:

Дворът на комплекса е облагороден с богато озеленяване, с каквото малко сгради в квартал „Суха река“ могат да се похвалят, с детски кът и места за отдих на живущите. 

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 4351

Локация: град София, Сухата река
България

Тип сграда: Жилищна сграда;
Брой имоти в сградата: 129
Брой свободни за продажба: 27