Описание:

Предлагаме на вашето внимание жилищна сграда в централната част на кв. Горна баня.

Сградата се отличава с модерен дизайн и изчистени геометрични форми. Проектирана с мисъл към нашите клиенти и съобразно последните тенденции на пазара на недвижимите имоти. Изпълнението на строителните процеси съобразно с утвърдените практики и високи фирмени стандарти за работа. Сградата се състои от сутерен с подземни паркоместа, партер с магазини и три жилищни етажа.

Бъдещите обитатели на тази сграда са хора, които не желаят да правят компромис по отношение на строителството, търсят иновативни решения, осигуряващи повече комфорт от средно предлаганите имоти на пазара.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 4542

Локация: град София, Горна баня
България

Тип сграда: Жилищна сграда;