Описание:

Brain Trust има удоволствието да предложи за продажба нова сграда с АКТ 14 в кв. Студентски град на границата с кв. Дианабад до хотел "Вега".

Добрата локация прави жилищата изключително атрактивни за работещи, млади семейства или цел инвестиция.

Сградата се строи с висококачествени материали и луксозни общи части, от доказан на пазара строител. Разположена на много хубаво място, с изградена инфраструктура.

Имотите се предават на шпакловка и замазка. Отоплението е на ТЕЦ.

Възможна е покупка с финансиране от банка.

Пусков срок пролетта 2022г..

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 4596

Локация: град София, Дианабад
България

Тип сграда: Жилищна сграда;