Местоположение и предимства на района:

Жилищна Сграда “Мираж” се състои от: апартаменти с една, две и три спални, и тераси със собствено озеленяване. Сградата е разположена в един от най-добре развитите райони в София, само на няколко минути пеша от Южен парк, и предлага на своите ползватели всички удобства на големия и модерен град.

Описание:

В непосредствена близост са разположени множество училища, детски градини и заведения за хранене, както и богат избор от търговски обекти и места за развлечения: България МОЛ, Парадайз Център, Джъмбо, Билла, Лидл и др.

Комуникативната локация предоставя бърз и лесен достъп до спирки на градския транспорт – огромен плюс в забързаното ежедневие на съвременния човек.

Сградата е разположена в южната част на столицата, на бул. ‘‘Тодор Каблешков‘‘, и е с разгъната застроена площ около 5600 кв.м.

Заобикалящите я дървета и зелени площи придават усещане за свежест и спокойствие. Специално внимание е отделено на функционалността в самите апартаменти – благоприятно разпределение на стаите, усещане за пространство и светлина. Тези характеристики, съчетани с облагородената околна среда, правят сградата идеално място за всяко семейство.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 4284

Локация: град София, Гоце Делчев
България

Тип сграда: 2-стаен; 3-стаен; 4-стаен; Многостаен;
Цена: от 180 000 до 350 000
Брой свободни за продажба: 4