Buy
Сервиз до центъра
Цена по запитване
Сервиз до центъра
Цена по запитване
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4400

Локация: България, град София, Център,
Зона Б-19

Преглеждания:
32 преглеждания

Тип на имота: Склад, Промишлено помещение, Магазин
Разгъната застроена площ: 100 кв.м.
Етаж: партер
Вид строителство: Тухла
Отопление: Тец
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Описание:

Брейн Тръст представя за продажба сервиз за коли (с канал) на комуникативна локация, в квартал Зона Б-19, в близост до идеален център на столицата.

Помещението е на две нива, с топла връзка и обща площ от 100 кв.м., състои се от сервизно помещение 40 кв.м. и приемна сервиз.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: