Местоположение и предимства на района:

Локацията на сградата е едно от най-ценните и качества. Намира се в подножието на Пирин, в парковата зона на град Сандански като дворът на обекта е извисено продължения на самия парк. NV16 Sandanski Park Residence се наслаждава на уникална панорамна гледка към целия парк и града, Пирин планина, местността Рупите и склоновете на угасналия вулкан Кожух. В далечината остава гр. Петрич и склоновете на величествената Беласица, по чието било се вижда границата ни с Гърция. Сградата е на 4 мин. пеша до центъра и главната улица на града, като пътят минава през парка. В близост е до всички магазини, ресторанти, детска градина, училища, санаториум и медицински център.

Описание:

Ситуиран точно на ръба на парка, обектът е с отворен план към външната среда, който използва двата си най-отличителни елемента – красивия парк и величествената гледка. Всеки един апартамент разполага с голям брой прозорци с максимален размер, които оптимизират панорамния изглед, обединяват жилищното пространство със зеленината отвън и дават възможност за проникване на естествена дневна светлина. За цялостно свързване с природата, всяко жилище притежава собствена тераса. Отличително качество на сградата е нейното южно, източно и западно изложение, което я прави топла през зимните месеци и слънчева през летните. Строителство от най-висок клас и луксозен финиш на общите части и фасадата. Апартаментите са с различни големини и разположения, подходящи както за инвестиционни и ваканционни цели, така и за постоянно пребиваване. С общ брой от 15 самостоятелни обекта, всеки собственик се наслаждава на интимност, максимална функционалност на помещенията и гъвкавост при организацията на интериорно пространство.

 


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 4265

Локация:
България

Тип сграда: Жилищна сграда;